Litt om meg

Mitt navn er Sverre Øvrelid og jeg kom til verden i 1982, jeg er fra Hareid kommune i Møre og Romsdal og har bodd her hele mitt liv. Her er vi omgitt av vakre fjell og fjorder, og den flotte natur er en del av hverdagen her som man fort lengter etter om man er borte for lenge. Jeg er også glad i å ta bilder, så jeg har lagt ved et eget bilde av soloppgangen ved den lokale badestranden på bunnen av siden.

Du lurer nok også på hvordan jeg ser ut, så her har du meg på midten av bildet fra diplomutdelingen hos NIH. Etter 2år som gikk så alt for fort, står jeg her stolt sammen med lærer Siren Beathe Blix til venstre, og hovudlærer Henry Leander Andersen til høyre.

Sverre Øvrelid

Min interesse for hypnose og sinnet har vært tilstede helt siden jeg så Paul McKenna sitt hypnose show på TV som barn. Og med årene har jeg lest mange bøker om hypnose, NLP(Nevrolingvistisk Programmering), meditasjon osv.. Så da jeg kom over utdanningen til NIH, var det uten tvil at dette ville jeg være en del av! Henry Leander Andersen og Siren Beathe Blix er lærerne ved NIH, og den kvaliteten de levere og all kunnskapen/erfaringen de har gjør at vi som studenter får det beste av det beste!

Våren 2019 var jeg ferdig med den 2årige utdannelsen og kvalifisert til den beskyttede tittelen Registrert Hypnoterapeut hos NIH. Utdanning er den eneste i Norge av sitt slag som holder kravene som stilles for å oppnå denne beskyttede tittelen. Utdannelsen til NIH er godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH) som også er godkjent av Helsedirektoratet. Utdanningsporteføljen er og sertifisert ved The Dave Elman Hypnosis Institute i USA. Jeg er også medlem av og forsikret gjennom NFKH. Så her er jeg i dag klar for å hjelpe deg med små og store utfordringer!