Røykeslutt og snusslutt

Røykeslutt og snusslutt kan være vanskelig, men er du klar for å ta tilbake kontrollen? Har du et GENUINT ønske om å bli nikotin fri? Så ikke la røyk eller snus stjele mer av din verdifulle tid! Ved røyk-og snusslutt med hypnose så er det vanlig med ca. 2-4 behandlinger. Visste du at røykeslutt med hypnose er den mest effektive metoden å slutte å røyke på! I det største studiet som er gjort på røykeslutt visste det seg at hypnose i gjennomsnitt var 300% mer effektivt enn med nikotin erstatning, og 1500% mer effektivt enn viljestyrke alene. Grunnen til at hypnose er så effektivt er fordi man kommuniserer direkte med den underbevisste delen av sinnet. Denne delen av sinnet vårt er den delen som styrer blant annet vaner, mønster og assosiasjoner.

Felles for både tobakk og snus er nikotin. Nikotin i seg selv er utrolig avhengighetsskapende da det trigger belønningssystemet(Dopamin) vårt. Det er derfor det føles det så godt å få ta seg en røyk eller snus når man kjenner «suget». Men nikotin gjør også hel del andre ting en bare dette, det frigir adrenalin som igjen øker hjerterytmen vår, pusten og blodtrykket. Så selv om man føler at man senker skuldrene og får slappe av så skjer det noe helt annet inne i kroppen vår når vi tilfører nikotin. 

Så hvor farlig er nikotin egentlig? Dødelig nikotindose for voksne er ca. 40 mg, noe som tilsvarer innholdet i 1–2 sigaretter. Nikotin opptas imidlertid dårlig fra tobakk i magesekk og tarm, og dødsfall hos småbarn som har spist sigaretter, er sjelden. Mange vil si at røyk/snus er en venn, men hvor god er egentlig en venn som lopper deg for penger og går på helsa løs?

Heldigvis kan du ta kontrollen tilbake, og i stede for å måtte bruke ren viljestyrke for å nå målene, så lar vi underbevisstheten hjelpe oss å ta de rette valgene og gjøre det letter å ta de valgene vi ønsker. Ved hjelp av kraftfulle NLP og hypnoseteknikker kan vi endre de gamle uvanene og skape nye bedre vaner slik at du kan nå målet med å fortsette live som en IKKE-RØYKER!

Behandlingen går fra 2-4 sesjoner.

Bare noe du lurer på? Spør meg da vel😃